Μετά την επιβεβαίωση των απειλών της Διοικήσεως της ΕΤΕ για κατάργηση της επικουρήσεως, το φάσμα πλέον του κινδύνου περιέλευσης των δικαιούχων επικούρησης σε ΑΝΥΠΑΙΤΙΑ αδυναμία αποπληρωμής των παγίων υποχρεώσεών τους (δανειακών και άλλων), ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ της ΕΤΕ, καθίσταται απολύτως ορατό, άμεσο και επείγον.

Συνεχίζοντας τον αγώνα μας για τη σωτηρία του Λογαριασμού Επικούρησης των συνταξιούχων της ΕΤΕ (ΛΕΠΕΤΕ), σήμερα καταθέσαμε το εξώδικο κατά της Δικαστικής Αρχής του ΛΕΠΕΤΕ

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το εξώδικο

Δεδομένου ότι η προθεσμία αποδοχής συμμετοχής στην ανταλλαγή ομολόγων ελληνικού δημοσίου (swap)  λήγει την ερχόμενη Τρίτη 28/11/2017, θα είμαστε στην διάθεση όλων των ενδιαφερομένων για τηλεφωνική επικοινωνία από τις 12:00 -21:00 αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ 26/11/2017, σχετικά με τη νομιμότητα των σχετικών όρων των πωλητριών Τραπεζών. (2103633104, 6944156721 για νομική ενημέρωση, 6978676815 για επενδυτική ενημέρωση)

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ (SWAP) ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΟΕΔ (2023-2042) ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΟΕΔ ΛΗΞΕΩΣ 2023, 2028, 2033, 2037, 2042

Απευθυνόμαστε κατ'αρχήν στους εντολείς μας και κατ'επέκταση σε όλους του Έλληνες - Φυσικά Πρόσωπα Ομολογιούχους ελληνικού Δημοσίου (Ο.Ε.Δ.), αλλά και σε όλες τις λοιπές "υποκατηγορίες" ζημιωθέντων νομικών προσώπων, εταιρειών - παρόχων υγείας, απολυμένων της Ολυμπιακής Αεροπορίας αλλά και όσων άλλων υπέστησαν ζημία κατά την ανταλλαγή των ΟΕΔ μέσω της "οικειοθελούς" συμμετοχής τους στο PSI τον Μάρτιο του 2012:

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν προσκλήσεως του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου, θα είμαστε αύριο 18/11/2017 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στις 15:00, μαζί με τον συνεργάτης της KYROS LAW OFFICES κ. Αλέξανδρο Νοδαράκη, Πιστοποιημένο Αναλυτή, για να παράσχουμε πληροφόρηση επί του επικείμενου swap αλλά και ανταλλαγή απόψεων.

Συνέντευξη του Ιωάννη Κυριακόπουλου στο ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο" σχετικά με την απότομη κατάργηση του επικουρικού βοηθήματος των συνταξιούχων πρώην εργαζομένων της ΕΤΕ

Για την δικαστική μάχη που δίνουν οι συνταξιούχοι και εργαζόμενοι της Εθνικής Τράπεζας προκειμένου να προστατέψουν τον λογαριασμό-κουμπαρά που χρηματοδοτούσαν από το μακρινό 1949, μίλησε ο δικηγόρος μερίδας Συνατξιούχων - Δικαιούχων Επικούρησης της ΕΤΕ Γιάννης Κυριακόπουλος Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά.

Απόσπασμα συνέντευξης του Γ. Κυριακόπουλου στο SBC TV Channel και στην εκπομπή This Morning για την κατάργηση του ΛΕΠΕΤΕ

Για την αυθαίρετη και αιφνίδια κατάργηση της επικούρησης των συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας, μίλησε στο SBC TV και τη Σοφία Ροδοπούλου, ο δικηγόρος κ. Γιάννης Κυριακόπουλος.

Στις 30/10/2017 κατατέθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εντολέων μας συνταξιούχων κατά της ΕΤΕ με αίτημα ως προσωρινή ρύθμιση καταστάσεως την συνέχιση καταβολής της μηνιαίας επικουρήσεως (ΛΕΠΕΤΕ) έως της διεξαγωγής της τακτικής αγωγής που θα επακολουθήσει.

Όπως γνωρίζετε, την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 είχε συζητηθεί η Αίτηση Ακυρώσεων των μετόχων της πρώην PROBANK κατά της ΤτΕ ενώπιον του ΣτΕ.

Τα Δικηγορικά μας Γραφεία, που εκπροσώπησαν τον μεγαλύτερο αριθμό μετόχων από όσους είχαν προσφύγει, παρουσίασαν με δυναμισμό και μαχητικότητα τα επιχειρήματα των πελατών μας γι'αυτή την τόσο άδικη και πραγματικά "σκανδαλώδη" απόφαση της ΤτΕ.

H Kyros Law Offices βρίσκεται μαχόμενη στο πλάι των συνταξιούχων της ΕΤΕ και την προστασία του Λογαριασμού Επικούρησής τους!