ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Ή ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΥΤΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΟΣΧΕΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ Ή ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η παρούσα ιστοσελίδα ανήκει στην Δικηγορική Εταιρεία KYROS. Η KYROS  Δικηγορική Εταιρεία είναι μια συσταθείσα εταιρεία Δικηγόρων, η οποία διέπεται από το Προεδρικό Διάταγμα 81/2005, όπως ισχύει, εγγεγραμμένη στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (ΑΜ 80494). H παροχή νομικών υπηρεσιών από την KYROS διέπεται από το ελληνικό δίκαιο. Οι παρόντες Όροι Χρήσης αποτελούν τους Όρους και τις Προϋποθέσεις, υπό τις οποίες παρέχουμε όλο το υλικό («το Περιεχόμενο») το οποίο δημοσιεύεται στην παρούσα Ιστοσελίδα και δύνανται ανά διαστήματα να τροποποιούνται. Η χρήση της ιστοσελίδας αυτής συνιστά και τεκμαίρει πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της.

1.ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την www.kyroslawoffices.gr. Η Ιστοσελίδα περιέχει γενικές νομικές πληροφορίες βάσει του ελληνικού δικαίου και πληροφορίες σχετικά με τις νομικές μας υπηρεσίες. Το Περιεχόμενο της Ιστοσελίδας μας έχει συνταχθεί από την Δικηγορική Εταιρεία αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν συνιστά οποιασδήποτε μορφής νομική συμβουλή. Οι πληροφορίες αυτές δεν αποσκοπούν στη δημιουργία, και η λήψη τους δεν συνιστά σχέση δικηγόρου-πελάτη.

Οι χρήστες του διαδικτύου και οι online αναγνώστες των ενημερώσεών μας οφείλουν να μην ενεργούν επί τη βάσει των πληροφοριών αυτών χωρίς να αναζητούν εξατομικευμένη επαγγελματική συμβουλή.

Το Περιεχόμενο της παρούσας Ιστοσελίδας ενδέχεται να μην περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες νομικές εξελίξεις. Το περιεχόμενο και η ερμηνεία του νόμου που περιλαμβάνονται εδώ υπόκειται σε επαλήθευση.

Αποποιούμαστε οποιαδήποτε τύπου ευθύνη σχετικά με ενέργειες που αναλαμβάνονται ή δεν αναλαμβάνονται βάσει του Περιεχομένου του παρούσας Ιστοσελίδας.

Πολιτική μας είναι να ελέγχουμε για τυχόν ιούς τα έγγραφα και αρχεία πριν την ανάρτησή τους στην Ιστοσελίδα μας. Ωστόσο, δεν εγγυόμαστε ότι τα έγγραφα και αρχεία τα οποία κατεβάζετε από την Ιστοσελίδα μας είναι απαλλαγμένα από ιούς και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη ή απώλεια που τυχόν προκληθεί από ιό.

Κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας μας οφείλετε να χρησιμοποιείτε για τη δική σας προστασία λογισμικό προστασίας από ιούς. Δεν επιτρέπεται να προβαίνετε σε ανάρτηση ή άλλη παροχή προς εμάς οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου το οποίο θεωρείτε ότι ενδέχεται να περιέχει ιό.

2.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΆ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Κάθε δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας που περιέχεται ή προκύπτει από την Ιστοσελίδα και το Περιεχόμενο αυτής ανήκει αποκλειστικά στην KYROS Δικηγορική Εταιρεία. Δεν επιτρέπεται η με οποιοδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, χρήση, τροποποίηση, αντιγραφή και διανομή του Περιεχομένου της χωρίς προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας. Δεν επιτρέπεται η με οποιονδήποτε τρόπο χρήση των σημάτων και λοιπών διακριτικών γνωρισμάτων της KYROS χωρίς προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή μας. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε ή να επιτρέπετε τη χρήση του Περιεχομένου για οποιονδήποτε παράνομο σκοπό ούτε να χρησιμοποιείτε το Περιεχόμενο κατά τρόπον τέτοιον, ο οποίος θα έπληττε το κύρος μας ή το κύρος της εταιρείας μας. Μη εξουσιοδοτημένη ή απαγορευμένη χρήση του Περιεχομένου της ιστοσελίδας μας επισύρει αστική και ποινική ευθύνη.

3.ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Είναι δυνατή η ύπαρξη συνδέσμων οι οποίοι διευκολύνουν τη μετάβασή σας σε ιστοσελίδες τρίτων ή οι οποίοι επιτρέπουν την πρόσβασή σας στην Ιστοσελίδα μας μέσω ιστοσελίδων τρίτων. Οι ιστοσελίδες τρίτων για τις οποίες υπάρχει σύνδεσμος δεν υπόκεινται στον έλεγχό μας και δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας οποιουδήποτε τρίτου ή οποιονδήποτε σύνδεσμο που περιέχεται σε αυτές. Η ύπαρξη συνδέσμων προς ιστοσελίδες τρίτων δεν συνιστά έγκριση από την Δικηγορική Εταιρεία ΚΥΡΟΣ των ιστοσελίδων αυτών ή των υπηρεσιών που περιέχονται σε ιστοσελίδα οποιουδήποτε τρίτου. Η επιλογή μετάβασης σε ιστοσελίδα τρίτου ο σύνδεσμος της οποίας βρίσκεται στην Ιστοσελίδα μας γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΟΥΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ.